T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Konakpınar Köyü Şehit Jandarma Başçavuş Erbu Serpan İlkokulu

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Mrt

Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında 7 Mart Perşembe günü saat 11:30'da okulumuzda  Deprem ve Tahliye Tatbikatı gerçekleştirildi. İkaz sirenlerinin ardından 2 dakika içerisinde kontrollü bir şekilde okul bahçesine çıkarak binamızı tahliye ettik

Şbt

Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Çetin KEREN ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mustafa UZUN okulumuzu ziyeret ederek Okul Müdürü Mustafa Olgay KÖKSAL'dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldılar.Sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle ilgilenip,8.sınıflarla girecekleri LGS sınavına yönelik bilgi verdiler.Öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet ettiler.2023/24 Eğitim-Öğretim yılının 2.Döneminin hayırlı olması temennisinde bulunarak okulumuzdan ayrılmışlardır.

Kendilerine yapmış oldukları nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ediyoruz.

Ock

2023-2024 yılının son haftası yapılan dönem sonu etkinliklerimiz ile öğrencilerimiz keyifli vakit geçirdiler.

Ock

Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ (UEDAŞ), Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle enerji verimliliği ve tasarrufu odaklı bilinçlendirme projesini hayata geçiriyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, UEDAŞ, çocuklarda enerji verimliliği ve tasarrufu, doğal varlıklar ve çevre bilinci gibi toplumsal konularda farkındalık oluşturmak amacıyla geliştirilen ve ocakta başlayan proje çalışmalarını hızlandırıyor.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının enerji tasarrufu ve verimliliğini yılın en önemli ulusal stratejik hedeflerinden göstermesi sonrasında hazırlanan projede, dijital seminerlerden mobil oyunlara ve VR teknolojisinin kullanımına kadar birçok faaliyet planlanıyor.

'Enerjini Geleceğe Taşı!' sloganıyla yola çıkan UEDAŞ, hizmet bölgesini kapsayan Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'da Milli Eğitim Bakanlığı ile yaptığı iş birliği kapsamında okulları gezerek VR teknolojisi destekli geliştirdiği oyunu öğrencilere sunuyor.

Ara

12-18 Aralık Tutum,Yatırım ve Yerli Malı Haftası  4 Yaş ve 5 Yaş anasınıfı öğrencileri tarafından kutlandı. Türk mallarının tüketilmesi, tutumlu olmanın önemi anlatılarak öğretmenleri ve gelen velileriyle beraber eğlenceli vakit geçirmişleridir.

Ara