T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Konakpınar Köyü Şehit Jandarma Başçavuş Erbu Serpan İlkokulu

Kas

Okumuzda Milli Ağaçlandırma Günü Etkinlikleri kapsamında Altıeylül Orman Şefliği ekiplerinin getirdikleri fidanların dikimini öğrerencilerimizle birlikte yaparak hem ağaç dikmenin önemi kavranmış ,hem de diktiği ağacı sahiplenip koruma duygusunun gelişmesine vesile olunmuştur.

Kas

May

Okulumuzda Sağlıklı Beslen Sağlıklı Yaşa Projesi Etkinlileri kapsamında doğru beslenme ve sağlıklı yaşam konulu '' Tiyatro - Skeç Gösterisi'' ile sunum, oyunlar ve yarışmalar yapılmıştır.Öğrencilerimiz etkinliklere katılarak  eğlenceli vakit geçirmişlerdir.Proje ekibine öğrencilerimize yaşattıkları bu güzel gün adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.