T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Konakpınar Köyü Şehit Jandarma Başçavuş Erbu Serpan İlkokulu

29 Mart - 02  Nisan 2021

TRT EBA Kanallarında Hafta Sonu

İlkokul kanalında haftanın ders tekrarları, özel eğitim ve yetişkin kuşağı,

✍️ EBA ortaokulda haftanın özeti ve LGS hazırlık,

Lise kanalında haftanın özeti ve YKS hazırlık kuşağı.

işte, 27-28 Mart'ın yayın akışı

Mrt

DOÇ.DR.LÜTFÜ İLGAR HOCA ile yapılacak öğrenci öğretmen ve veli buluşmasında sorumluluklarımız konusu ele alınacak.

22 - 26  Mart 2021

Eba TV yayın akışı hafta sonu 30-21 MART 2021

TRT EBA Kanallarında Hafta Sonu

İlkokul kanalında haftanın ders tekrarları, özel eğitim ve yetişkin kuşağı,

✍️ EBA ortaokulda haftanın özeti ve LGS hazırlık,

Lise kanalında haftanın özeti ve YKS hazırlık kuşağı.

işte, 13-14 Mart'ın yayın akışı

08 - 12  Mart 2021

Mrt

TRT EBA TV (08/12 MART) PROGRAMI (İLKOKUL-ORTAOKUL-LİSE)

Mrt

Değerli öğrencilerimiz ve velilerimiz bu ayki masalımız "KÜÇÜK SERÇE MASALI". Sizlere keyifli okumalar diliyoruz.

Mrt

TRT EBA TV PROGRAMI (06/07 MART)

EBA TV İlkokul Etkinlik Kuşağı, tekrarlar ve Yetişkin Kuşağı

✍️ EBA TV Ortaokul LGS hazırlık

EBA TV Lise YKS hazırlık kuşağı

Mrt

Balıkesir Birey Koleji bursluluk sınavı 4-5-6-7-8-9-10-11.sınıf öğrencilerine yöneliktir.

Ayrıntılı bilgi ve başvuru için www.bireyeğitimkurumlari.com

Uğur okulları bursluluk sınavı 4-5-6-7-8-9-10-11.sınıf öğrenciler içindir.

BKM OKULLARI

4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. Sınıflar için

8-9-10-11-12 MART 2021

BKM OKULLARI KABUL VE BURSLULUK SINAVI

BKM Ailesine Siz de Katılın!

BAŞVURU İÇİN: http://basvuru.bkmokullari.com

0266 246 0 246-0266 246 2 256

Mrt

Sayın Veliler, bildiğiniz gib Yeşilay işbirliği ile Türkiye genelinde gerçekleştirilen "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" yarışmasının bu yıl 11'inci düzenlenmektedir. Ana konusu bağımlılık olan ve Türkiye'deki ilkokul, ortaokul ve liselerde sigara, alkol, uyuşturucu madde ve kumar bağımlılığının zararları ile ilgili farkındalık oluşturmayı amaçlayan yarışma; "bağımlılık" konulu edebi ve görsel 2 kategoriden oluşmaktadır. Edebi kategoride kompozisyon, hikâye, anı, şiir;  görsel kategoride de afiş, resim, karikatür ve kısa video gibi alanlarda başvuru yapılabilecektir.   "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" yarışmasının son başvuru tarihi 31 Mart 2021'dir. https://snsg.yesilay.org.tr/

Yarışma duyurusu Eğitim Bilişim Ağı( EBA) sayfasında yayınlanmış olup resmi yazı daha önce gönderilmiştir.

Yarışmaya katılacak öğrencilerim 31.03.2021 tarihine kadar bana eserlerini ulastirsin.

Değerli arkadaslar,

Daha önce eTwinning  projesine katılmamış arkadaşlarımıza duyurulur:

**13-14 MART 2021 tarihlerinde,

Amasya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çankırı, Diyarbakır, Eskişehir, Hakkâri, Hatay, Isparta, İstanbul, Kahramanmaraş, Kars, Kayseri, Kocaeli, Konya, Ordu, Osmaniye, Şırnak, Uşak, Yalova İl Millî Eğitim Müdürlüklerine bağlı okul ve kurumlarda görev yapan yönetici ve öğretmenlerimize yönelik gerçekleştirilecek olan eTwinning Çalıştayına KATILIMCI olarak yer almak isteyenlerin belirlenmesi amacıyla form oluşturulmuştur.

**İlimizden sadece katılımcı başvuruları alınacaktır.

Çalıştay 13 Mart 2021 Cumartesi ve 14 Mart 2021 Pazar günü 10.30 - 17.30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Formun doldurulması için son tarih: 05.03.2021 Cuma 23.59

Katılımcı Formu:

Mrt

Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce 3 Mart 2021 Çarşamba günü, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yürütücülüğünde, Türkiye'de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığıyla düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali  (TEKNOFEST) konusunda idareci ve ilgili öğretmenlerimize bilgilendirme yapmak, TEKNOFEST yarışmaları konusunda başvuruya teşvik ve ödüllendirme amacıyla Çevrimiçi TEKNOFEST Semineri düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Çetin KEREN ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Yaşar CANTÜRK seminere Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Güney Marmara Kalkınma Ajansı desteği ile kurulan Tasarımdan Üretime Projesi Atölyesinden katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Çetin KEREN, TEKNOFEST yarışmalarını çok önemsediklerini ifade ederek tüm okullarımızdan yarışmalara katılım için gayret göstermelerini ve gerekli çalışmaları yapmalarını talep etti. Okullarımıızn yarışma ön başvurusu için sadece proje fikrinin sisteme yüklenerek proje takımının oluşturulması gerektiğini, projenin kabul görmesi halinde yarışmaya katılım için ihtiyaç duyulan her türlü materyalin Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Altıeylül Belediyesi tarafından karşılanacağını ayrıca Müdürlüğümüzün Tasarım Beceri Atölyesinin de yarışma takımlarının kullanımına açık olduğunu ifade etti.

Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Arif VATANSEVER ile EBABİL Drone Takımı Kaptanı Ecem Sultan ÇAMLI'ya sunumu ve TEKNOFEST yarışmalarında tecrübelerini paylaştıkları için teşekkür etti.

Mrt

Sayın velilerimiz ücretsiz tablet başvurusu vaadiyle dolandıcılıklar yaşanmaktadır. Kişisel bilgilerinizi telefonda kimseyle paylaşmayın.